Tanári Workshop Edelényben!

Tanári Workshop Edelényben!

Dr. habil. Sanda Dániel kötetlen tanári workshop-ot tartott az Edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Dr. habil. Sanda István Dániel, az Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ egyetemi docense tartott kötetlen tanári workshop-ot az Edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában a Kutatók Éjszakája programsorozat keretében.

A workshopon a következő témákat érintette:

  • Személyiségfejlesztés
  • Tudatosság
  • Önhatékonyság
  • Énidő
  • Teljesítmény és eredményesség
  • PISA-, és kompetenciamérések és azok jelentősége

Dr. habil. Sanda István Dániel a workshopon hangsúlyozta, hogy a tanárok fontos szerepet játszanak a diákok személyiségfejlődésében. A diákok megismerése és megértése, a pozitív kapcsolatok kialakítása és a hatékony kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanárok hatékonyan tudjanak segíteni a diákoknak a tanulásban és a fejlődésben.

A workshopon a résztvevők megismerkedhettek a tudatosság és az önhatékonyság különböző technikáival. Megtanulták, hogyan tudják növelni a tudatosságukat a saját gondolataik, érzéseik és viselkedésük tekintetében, és hogyan tudják hatékonyabban irányítani saját magukat.

A workshopon a résztvevők megvitatták a PISA-, és kompetenciamérések eredményeit. Megtanulták, hogyan értelmezhetik az eredményeket, és hogyan használhatják fel a fejlesztési célok meghatározásához.

A workshopot a résztvevők pozitívan értékelték. Köszönték Dr. habil. Sanda István Dánielnek a hasznos információkat és a gyakorlati tanácsokat. A workshopon tanultak segítségével a tanárok hatékonyabban tudják segíteni a diákokat a tanulásban és a fejlődésben.

Share this post