Pályaorientációs előadás Újbudán

Pályaorientációs előadás Újbudán

2022. november 16-án, az Óbudai Egyetem STEM Irodája pályaorientációs előadást tartott az Újbudai József Attila Gimnázium intézményének „Szakmák Napja” programának és a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozatának keretén belül.

Az újbudai középiskola elkötelezett a pályaorientációs rendezvényeket illetően, így Márton Zoltán (projekt koordinátor) prezentációja és előadása már előre egyeztett témákon alapult.

Márton Zoltán az előadásban beszélt: a saját szakmájáról, végzettségeiről; magyar képzési rendszerről; új pontszámítási rendszerről; intézményi pontokról; diploma megszerzésének folyamatáról; egyetemi mintatantervekről és szakleírásokról; kiemelt szakterületekről és kutatásfejlesztésekről; a munkaerőpiacon való elhelyezkedésről; tudományos diákkörökrőlmindezt megközelítve az Óbudai Egyetem szempontjából is, írta Márton Zoltán.

Köszönjük a meghívást az Újbudai József Attila Gimnáziumnak, és S. Mester Enikőnek! Az Óbudai Egyetem STEM Irodája támogatását fejezte ki a pályaorientációs napokan illetően, a jövőt tekintve is. Tájékoztattuk az intézményt, hogy amennyiben véglegesítésre kerülnek a közösségi szolgálatot elszámoló programjaink, valamint meghirdetjük a tanártováábbképzéseket várjuk őket szeretettel.

Köszönjük a képeket Nagy Botond tanár úrnak. Forrás: https://www.facebook.com/jag.budapest

Share this post