Elstartolt az idei első Nyári Gyerekegyetem táborunk!

Elstartolt az idei első Nyári Gyerekegyetem táborunk!

Nagyszerű hírek az idei első Nyári Gyerekegyetemi táborunkról. Ma elstartolt a “Szigetváros Fejlesztése Zöld Energiával a Minecraft Világában” elnevezésű táborunk, amelynek célja egy zöld és fenntartható jövő megteremtése. A résztvevők izgatottan vettek részt az első napon, amely tele volt interaktív tevékenységekkel és inspiráló tanulási lehetőségekkel. – jelenti, Márton Zoltán, táborvezető

Az energia alapismeretekről indultunk, ahol a diákok megismerhették a különböző energiafajtákat és az energia átalakításának folyamatát. Ezután elmerültünk az energiatudatos sziget tervezésében, ahol ötleteket gyűjtöttünk a zöld életterekre és az energiahatékony megoldásokra. A napot pedig a villamosenergia-ellátás témakörével zártuk, ahol a diákok mélyebb betekintést kaptak a villamosenergia fogalmába és a hálózat működésébe.

Az első nap eredményeként a diákok lelkesen vettek részt a tevékenységekben és új ismereteket szereztek a fenntarthatóság és a zöld energia terén. A tábor vezetői büszkén állapították meg, hogy a résztvevők kreativitásukat és együttműködési képességüket is fejlesztették, miközben inspiráló zöld projekteken dolgoztak.

A “Szigetváros Fejlesztése Zöld Energiával a Minecraft Világában” tábor garantáltan további izgalmas és tanulságos élményeket tartogat a diákok számára a fenntarthatóság és a zöld energia világában.

Kövessetek minket, és lássátok, hogyan alakul át a jövő!

Share this post