Gyerekegyetem 2022 – Salgótarján

Nyári Egyetem az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyén

Az Óbudai Egyetem annak érdekében, hogy a Salgótarján környéki fiatalok sikeresen érettségizzenek és a felsőoktatási felvételt követően az egyetemi követelményeket eredményesebben tudják teljesíteni, Nyári Egyetemi kurzust hirdet középiskolás diákoknak Ismerkedés a zöld és digitális világ előnyeivel csapatmunkában kreatív foglalkozásokon keresztül címmel. A műszaki, az informatikai és a gazdasági tudományterületek iránt érdeklődő 10-11-12. évfolyamos tanulók számára a kurzust az Óbudai Egyetem térítésmentesen biztosítja. 

Táborra való pályázás lépései

1

Kérjük olvassa át a pályzati felhívást!

2

Pályázni a pályázati adatlap kitöltésével lehet.
A pályázati adatlap tartalmaz egy motivációs levél számára szabadon hagyott felületet is, amelyben a pályázó feltünteti, hogy melyik tudományterület iránt érdeklődik, valamint megfogalmazza, hogy az adott tudományterületen belül mi érdekli a legjobban. A pályázati adatlap helyet biztosít a tanuló tanára, számára is, amely felületen a szaktanár rövid ajánlást fogalmaz meg a pályázóról.

3

Az aláírt jelentkezési lapot személyesen vagy postai úton a Központ titkárságára (3104 Salgótarján, Rákóczi út 180.), illetve elektronikusan a simon.csaba@uni-obuda.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.


A pályázatok beadási határideje: 2022. június 17.

Letölthető dokumentumok